neděle 10. června 2012

Výlet - narozeninový a poněkud mokrý......

Sobotní Davidův překvápkový výlet začal s přáním k jeho dvanáctým narozeninám, sfouknutými svíčkami a dortem.
O prvním překvapení věděl asi tři dny před uskutečněním výletu a to proto, že mě ho už bylo líto, jak byl napnutý a zvědavý, kam a co a jak.
První narozeninová zastávka byl aquapark v nedalekém městě. S kamarádem "řádili" na skluzavce a na tobogánu, povozili jsme se ve vlnách v jednom z menších bazénů a nechali si po těle proudit spousty bublinek. Dvouhodinová paráda při které nám notně vyhládlo.
A tak do jedné z nedalekých hospůdek na dobrou večeři. Kluci se předháněli co si dají k jídlu a měli spousty nápadů. Ale když přinesli jídelní lístek, nevěděli co. Protože všechno bylo tak lákavé. Nakonec si vybrali. A když narozeniny, tak zmrzlina s palačinkou a ovocem. No nevím, myslím, že to byla spíš palačinka s kopcem zmrzliny.
Procvičili jsme těla a naplnili bříška a teď to chtělo trochu duchovna.
A tak třetí narozeninová zastávka byla nedaleká Kunětická hora a její okolí. Perníková chaloupka už byla zavřená, přeci jenom už bylo pozdní odpoledne. Nevadí, třeba někdy jindy. Prošli jsme minizoologickou zahradou, dali poslední zmrzlinu narozeninového dne a jeli domů.



Kluci byli tak unaveni, že se jim cesta domů zdála příliš krátká ............

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše milé komentáře........